nicolleke

Nicol Kremers schittert op de Playboy-cover en deelt haar ervaringen in een openhartig interview, waarbij ze tevens commentaar levert op haar ex, Peter Gillis.

Nicol Kremers is deze donderdag te zien op de cover van Playboy. Terwijl ze trots is op haar fotosessie voor het blad, kiest ze ervoor om weinig woorden te wijden aan haar ex-vriend, de vakantieparkmagnaat Peter Gillis.

Nicole-Kremers

In een historische villa nabij Arnhem poseerde Kremers voor Playboy. Hoewel ze bekend is met de erotische wereld door haar webshop met seksspeeltjes en een OnlyFans-account, beschouwt ze deze fotosessie als een unieke ervaring. “Deze shoot voor Playboy voelde anders”, vertelde ze het magazine.

Over haar relatie met Gillis wil Kremers liever zwijgen. Ze heeft momenteel een zaak tegen hem lopen vanwege mishandeling. De rechtszaak, die eerder voor eind augustus gepland stond, is uitgesteld. Ze benadrukt in het interview dat haar doel is om rechtvaardigheid te krijgen en niet om zijn geld. “Hij kan zijn geld houden. Ik kan goed voor mezelf zorgen”, aldus Kremers.

Nu ze single is, gaat het volgens de 33-jarige Kremers beter dan ooit. Ze voelt zich zelfverzekerd, heeft haar eigen weg gevonden en is tevreden met haar professionele en persoonlijke leven. Ze bracht afgelopen zomer enige tijd in het buitenland door om aan haar welzijn te werken en openbaarde dat ze volgens medisch advies PTSS heeft ontwikkeld na haar relatie met Gillis.

Ze eindigt haar interview met de mededeling dat hoewel het herstel van het trauma, veroorzaakt door haar mishandelende ex, een uitdaging zal zijn, ze optimistisch is over de toekomst. Playboy-lezers kunnen vanaf donderdag het volledige interview en de foto’s in de winkels vinden. Het is de tweede keer sinds 2013 dat een bekende Nederlander de cover van het tijdschrift siert, met Jaimie Vaes als voorgaande covermodel vorige maand.


Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *