Kanye-West'wife'-Bianca-Censori

Kanye West’s ‘vrouw’, Bianca Censori, is in recente foto’s gezien tijdens het winkelen en knuffelen met vrienden op straat in een spraakmakende topless outfit – ondanks een lopend politieonderzoek naar het ‘onzedelijke’ gedrag van het stel.

De Australische architect, 28 jaar, heeft deze week nogal wat opschudding veroorzaakt in Italië door samen met de 46-jarige rapper te verschijnen in haar meest ongepaste outfit tot nu toe – bestaande uit een strakke nude broek en geen shirt.

Ze hield een kussen voor haar borsten

Bianca werd dinsdag voor het eerst gezien met het paarse kussen in Florence – toen zij en Kanye samen genoten van een diner. De volgende ochtend, toen ze naar buiten gingen, had het evenbeeld van Kim Kardashian niets anders dan een stuk versleten stof om haar rug onder haar borsten gewikkeld. Ze maakte de vreemde look af met een paar transparante hakken.

Een toeschouwer vertelde dat Bianca het kussen de hele tijd stevig tegen haar borsten drukte terwijl ze dinsdagavond dineerden. Bianca, die strakke nude broeken en geen shirt droeg, heeft ook een kussen over haar borsten geklemd gehouden om ze te beschermen tegen het publieke oog tijdens haar laatste openbare optredens in Milaan.


Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *