sylvie-meis

De 45-jarige actrice en presentatrice Sylvie Meis bewijst wederom een stijlvolle verschijning te zijn. Sylvie, een bekende naam in Nederland, deelt regelmatig foto’s en video’s met haar volgers op sociale media.

Sylvie vaak foto’s in verschillende outfits. Ze ziet er altijd stralend uit, en dat geldt zeker ook voor haar meest recente foto’s.

Bekend van rollen in “Costa!” en “Elvy’s Wereld So Ibiza!”, is Sylvie dit jaar ook de presentatrice van het populaire Duitse programma ‘Love Island’. En niet alleen de deelnemers van het programma stralen, Sylvie zorgt er altijd voor dat ze er op haar best uitziet.

Met een indrukwekkende 1,4 miljoen volgers op Instagram, verraste ze haar fans onlangs met foto’s van haar ‘Love Island’-outfit. Ze kreeg in korte tijd veel waardering voor haar foto’s, wat gezien haar stijlvolle verschijning niet verrassend is.

Haar elegant gekozen jurk accentueert haar figuur prachtig. Bekijk de foto’s en oordeel zelf.Door admin