tanja-dexters

Tanja Dexters zet een punt achter haar OnlyFans vanwege de focus op seksueel getinte beelden van volgers. Kort na haar huwelijk kondigt Tanja Dexters aan haar uitdagende OnlyFans-kanaal te sluiten. “Mijn volgers willen voornamelijk sensuele foto’s, terwijl ik had gehoopt op een breder spectrum”, aldus de voormalig Miss België in Het Laatste Nieuws.

tanja-dexters

Eerder dit jaar, op Valentijnsdag, introduceerde Tanja Dexters haar aanwezigheid op OnlyFans, een platform vergelijkbaar met Instagram, maar met betaalde toegang tot content. Hoewel het veel wordt gebruikt voor explicietere content, benadrukte ze destijds: “Ze zullen geen naaktheid zien. Het zal wel spannend zijn, maar nooit vulgair.”

De Miss België van 1998 verwierf snel honderden volgers en verdiende maandelijks duizenden euro’s. Echter, veel fans voelden zich niet voldaan en haakten af. Haar kanaal heeft nu ongeveer 4.400 likes, 120 foto’s, 88 berichten en 21 video’s. “Ik was enthousiast, maar het platform voldoet niet aan mijn verwachtingen. Ik wilde een inkijkje geven in mijn dagelijks leven, maar het blijkt niet het juiste medium”, verklaart ze.

In juni zei Tanja Dexters ‘ja’ tegen haar partner Michaël Peeters. Later deze maand volgt een burgerlijk huwelijk en een groot tuinfeest. “Ik realiseer me steeds meer dat mijn gezin mijn prioriteit is, dat geeft me rust”, voegt Tanja Dexters eraan toe.Door admin