Jennifer-lawrence

Jennifer Lawrence is niet vreemd van het in lichterlaaie zetten van sociale media, dankzij haar strakke lichaamsbouw en opvallende uiterlijk.

De 32-jarige actrice kreeg onlangs veel aandacht vanwege haar zelfverzekerde look in een zwarte bikini.

Lawrence vierde onlangs de première en release van haar nieuwste film, ‘No Hard Feelings’, een pikante R-rated komedie, op 23 juni. De film behaalde wereldwijd de grens van 50 miljoen dollar in slechts de eerste twee weken na de wereldwijde release.

Er wordt verwacht dat het de best verdienende originele R-rated komedie wordt sinds ‘Good Boys’ in 2019, die ook werd geregisseerd door Gene Stupnitsky.

In de film speelt Lawrence een barvrouw die parttime als Uber-chauffeur werkt om rond te komen. Ze is wanhopig op zoek naar geld om het huis van haar overleden moeder te behouden. Nadat haar auto wordt weggesleept, reageert ze op een advertentie op Craigslist van ouders die haar een auto aanbieden als ze hun 19-jarige zoon wil daten voordat hij naar de universiteit gaat.

Echter, de zoon – gespeeld door Andrew Barth Feldman – blijkt een grotere uitdaging dan ze in eerste instantie had verwacht.Door admin